Tik om te zoeken

Zo volg je Wie is de Mol via streams

Video

Zo volg je Wie is de Mol via streams

Zaterdag 1 januari begon het 22ste seizoen van Wie is de Mol. Naast de wekelijkse afleveringen op NPO 1 kun je de belevenissen van de 11 deelnemende BN’ers in Albanië ook volgen via streaming media. 

Natuurlijk kun je de afleveringen terugkijken op NPO Start, maar daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om de ontwikkelingen te volgen via een app, podcasts of de nieuwe online serie Niet de Mol met presentator Splinter Chabot.

App

Start een poule met je vrienden, familie of collega’s, geef wekelijks punten aan de kandidaten die jij verdenkt en zorg ervoor dat je de hoogste score haalt. Ook kun je elke week de testvraag beantwoorden, een officiële testvraag uit de aflevering van Wie is de Mol?, om extra punten binnen te slepen. In de vernieuwde app kun je de poulewinnaar(s) feliciteren met de behaalde eindscore.

In de app vind je ook dit seizoen het onderdeel Molvisie. Zie jij iets verdachts in de aflevering? Of heb je een kandidaat een verdachte uitspraak horen doen? Deel jouw theorie via Molvisie in de Wie is de Mol? app en wie weet wordt jouw theorie besproken in MolTalk. In de nieuwe versie van de app deel je jouw Molvisie gemakkelijk op Whatsapp, Facebook en Twitter.

Download de app gratis in de App Store of Play Store.

Podcast

Wie is de Mol Splinter ChabotIn de geheel vernieuwde Wie is de Mol? Podcast neemt oud-kandidaat en presentator Splinter Chabot (foto) een duik in het leven van de elf kandidaten van seizoen 22.

Wat kunnen we van deze groep verwachten? Welke karakters gaan er mee op reis? Wat kunnen we alvast opmaken uit de pleidooien in de livestream en het Molboekje? In de 12-delige podcast schetst Splinter, voorafgaand aan de start van het nieuwe seizoen, elke dag een portret van één van de kandidaten.

De vernieuwde Wie is de Mol? Podcast vind je vanaf in je favoriete podcast-app. Beluister de afleveringen op deze pagina of via een van de podcast-apps, zoals SpotifyApple PodcastsGoogle Podcasts of NPO Luister. Wil je geen aflevering van deze enige echte, officiële Wie is de Mol? Podcast missen? Abonneer je dan in je favoriete podcast-app.

Online serie Niet de Mol

Dit seizoen komt er naast MolTalk, Mollenstreken en de vernieuwde Wie is de Mol? Podcast een nieuwe online serie genaamd ‘Niet de Mol’, gepresenteerd door presentator en oud-kandidaat Splinter Chabot.

Op de website van Wie is de Mol? interviewt Splinter elke zaterdagavond één van de kandidaten die het spel vroegtijdig moet verlaten. De afvallers delen openhartig hoe het is om mee te doen aan het programma, wat ze hebben meegemaakt en geven daar als eerste antwoord op de vraag wat er dit seizoen gebeurt na het zien van het gevreesde rode scherm.

De online serie Niet de Mol zie je vanaf 1 januari 2022, elke zaterdag om 22.00 uur op wieisdemol.nl

Kijk hieronder naar de eerste beelden vanuit Albanië.