Tik om te zoeken

Zo stream je de Olympische Winterspelen

Video

Zo stream je de Olympische Winterspelen

De Olympische Winterspelen in Peking zijn officieel begonnen. Net als bij de Zomerspelen heeft Discovery met de zender Eurosport de exclusieve uitzendrechten van het evenement.

Wel zijn er afspraken gemaakt met de NOS over het live streamen van de belangrijkste sporten. Hierin ligt het accent op de Nederlandse deelnemers. Het complete wedstrijdschema van TeamNL vind je hier.

Eurosport

Eurosport biedt alle livestreams van de Winterspelen aan. De belangrijkste hoogtepunten in Peking zijn op de tv-kanalen van Eurosport te zien. Dagelijks is er tussen 07.30 en 16.30 uur op Eurosport 1 een schakelkanaal. Eurosport 2 brengt langere uitzendingen van de meeste sporten.
Online zijn alle Olympische sporten beschikbaar via discovery+ of de Eurosport Player. Dit zijn betaalde streamingdiensten.

NOS

De NOS brengt dagelijks tussen 03.00 uur ’s nachts en 17.00 uur livesport op via NOS.nl en NPO 1. De hoogtepunten zijn ’s avonds rond 19.00 uur te zien in NOS Peking Vandaag. In de talkshow NOS Studio Peking kijkt Dione de Graaff vanaf 21.30 uur terug op de voorbije dag.