Tik om te zoeken

Zo krijgt Max Verstappen alle circuits onder de knie

Video

Zo krijgt Max Verstappen alle circuits onder de knie

Streamingdienst Viaplay brengt Verstappen – Master of the track, een 22-delige serie met Formule 1-wereldkampioen Max Verstappen in de hoofdrol. De coureur geeft uitleg over alle bevestigde circuits op de Formule 1-kalender 2022.

Verstappen ruilde voor deze serie de cockpit van zijn Formule 1-bolide in voor een simulator. Hij rijdt in het Midden-Oosten, Europa, Azië en Amerika en legt hij uit hoe je elk circuit onder de knie krijgt.

Alle afleveringen van Verstappen – Master of the track zijn terug te vinden op het Viaplay-platform en te zien tijdens de voorbeschouwingen op de Grands Prix. Verstappen: “Ik kijk vol enthousiasme uit naar de start van het nieuwe seizoen, waarin we hopelijk onze wereldtitel kunnen verdedigen. Ik denk dat de Viaplay-kijkers een heel spannend jaar mogen verwachten. Ze kunnen zich op elk raceweekend voorbereiden en wat baankennis opdoen door mij op de circuits te zien rijden. Het was erg leuk om de rondes te rijden op de simulator in het hoofdkwartier van Team Redline. Ik hoop dat iedereen zal genieten van alle Formule 1-actie.”