Tik om te zoeken

YouTube organiseert Beauty Festival met Pharrell Williams

Video

YouTube organiseert Beauty Festival met Pharrell Williams

YouTube organiseert op vrijdag 14 mei het eerste (virtuele) Beauty Festival. Het evenement met onder meer Jessica Alba, Nikkie de Jager, Miranda Kerr, Pharrell Williams (foto) en Millie Bobby Brown presenteert paneldiscussies en video’s over de beauty-industrie.

Het Fashionkanaal van YouTube zendt deze wereldwijde video-conferentie live uit. Presentator is Derek Blasberg, manager Fashion and Beauty bij YouTube. Hij gaat in gesprek met onder meer beauty-influencers als zanger Pharrell Williams (Humanrace), model Miranda Kerr (Kora Organics) en actrice Jessica Alba (The Honest Company) over trends en achtergronden in beauty. Ook staan tutorials op het programma, onder meer door Nikkie de Jager.

Pharrel Williams praat over zijn huidverzorging

Ook zijn er gesprekken en videofragmenten rond segmenten in de industrie, zoals de Black Beauty Founder Roundtable, Ask a Drag Queen met RuPaul’s Drag Race winnaars Bob the Drag Queen en Monét X Change, en Glow, waar de Grammy-winnende muzikant Pharrell Williams vertelt over zijn huidverzorging.

Presentator Derek Blasberg: “Een van de eerste mensen aan wie ik dacht toen we concepten bedachten voor dit festival, was Pharrell Williams. Heb je recente foto’s van deze man gezien? Hij is geen dag ouder geworden in, zeg maar, dertig jaar. Wat is het geheim van zijn teint? Hij stemde ermee in om zijn huidverzorging te bespreken met drie van de beste beauty-vloggers van YouTube, Asia Jackson, Sylvia Gani en Nailea.”

“Geweldige virtuele ervaring”

“Hoe graag we YouTube Beauty Festival dit jaar ook in levende lijve hadden willen activeren (hopelijk lukt dat in 2022), we zijn ervan overtuigd dat we een geweldige virtuele ervaring hebben ontwikkeld voor beautyliefhebbers over de hele wereld. Kijkers kunnen verwachten dat ze geïnspireerd, energiek en misschien zelfs ontroerd raken door sommige van de verhalen die door de deelnemers worden gedeeld.”

Bron: People / YouTube

Kijk hieronder naar de promo van het YouTube Beauty Festival: