Tik om te zoeken

Vierde seizoen Mocro Maffia met nieuwe personage Meltem

Video

Vierde seizoen Mocro Maffia met nieuwe personage Meltem

Vanaf 28 januari is het vierde seizoen van Mocro Maffia te zien bij Videoland in acht wekelijkse afleveringen. Nieuw in de serie is het personage van Meltem die al in december is geïntroduceerd in een korte film bij de streamingdienst.

In het nieuwe seizoen duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf.

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano.

Na de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.

Bekijk hieronder de trailer en de teaser van Mocro Maffia.