Tik om te zoeken

Videoland opent ‘echt’ Videoland

Video

Videoland opent ‘echt’ Videoland

RTL’s Videoland brengt zichzelf een weekend lang tot leven: het opent een vakantiebestemming waarin binnens- en buitenshuis alles in het teken staat van streaming tv-series en films.

Op 19 en 20 juni kunnen streamingfans zichzelf vermaken in een vakantiepark in de polders tussen Amsterdam en Haarlem. Binnen kan onbeperkt worden gebinged, buiten staan activiteiten gepland die een Videoland-ervaring beloven.

Mocro Maffia Misdaad met Marvin en Ferdi

Er staan twee thema’s centraal: Liefde & Lust en Money & Misdaad. De vakantiegangers kunnen tijdens hun verblijf onder andere een Mocro Maffia Misdaad oplossen en beleven ze de exclusieve première van de eerste aflevering van De Bachelor. Prince Charmings Marvin en Ferdi verblijven het weekend in Videoland en brengen verslag uit aan de thuisblijvers.

In de eigen vakantiewoning zijn alle series, docu’s en films van Videoland onbeperkt beschikbaar, van V House: Inside the Mansion, Love Island en Villa Oranje tot de nieuwe serie Follow De Soa en afleveringen van internationale series als The Bold Type en The Handmaid’s Tale.

Een verblijf in Videoland is mogelijk op 19 en 20 juni. Kijk voor meer informatie op weekendjevideoland.nl

Beeld: RTL/Videoland

Kijk hieronder naar een promo: