Tik om te zoeken

Videoland en MTV zoeken 20 singles voor datingshow

Geen categorie

Videoland en MTV zoeken 20 singles voor datingshow

De populaire Amerikaanse MTV-datingserie Are you the one komt in een Nederlandse versie naar Videoland. De streamingdienst zoekt daarom 20 single mannen en vrouwen die het matching-experiment aandurven.

Wie niet zo veel succes heeft in dating, zoekt naar de ware liefde, tussen 21 en 35 oud én single is, mag zich aanmelden voor de Nederlandse versie van deze datingshow.

Datingexperiment op wetenschappelijke basis

Are You The One? probeert antwoord te vinden op de vraag: “Als jouw perfecte match recht voor je staat, zou je dit dan weten?”. Tien single mannen en tien single vrouwen gaan dit datingexperiment aan en proberen hun ware liefde te vinden tijdens hun verblijf in een luxe villa op een prachtig eiland.  Ze zijn niet goed in daten, maar krijgen nu de kans om hun perfecte match te vinden.

Door middel van opdrachten, de Truth Booth en koppelceremonies moeten ze achterhalen wie voor hem of haar door de wetenschap wordt gezien als ideale match. Als de hele groep er tijdens het seizoen in slaagt hun match te vinden, gaan ze er niet alleen vandoor met liefde, maar ook met de prijzenpot van €200.000,-.

“Are You The One?”, geproduceerd door ITV Studios Netherlands, is in het najaar bij zowel ViacomCBS zender MTV als Videoland te zien.

Aanmelden als kandidaat kan hier.

Kijk hieronder naar de video-oproep van Videoland: