Tik om te zoeken

Viaplay ook in tv-pakketten T-mobile

Backstage

Viaplay ook in tv-pakketten T-mobile

Vanaf de start op 1 maart biedt T-Mobile zijn klanten vier maanden gratis toegang tot de nieuwe streamingdienst Viaplay. Dat gebeurt in combinatie met een nieuw T-Mobile vast abonnement. Later wordt Viaplay ook beschikbaar als add-on abonnement in de bestaande TV- en internet pakketten.

Leo Hensen, Marketing Director T-Mobile Nederland: “We zijn trots op onze overeenkomst met Viaplay. Met deze samenwerking kunnen we onze klanten de beste ervaring bieden die er is met Viaplay Originals, het beste van Hollywood en natuurlijk premium live sports.”

Viaplay beschikt over een ruim aanbod aan sport, zoals Formule 1 en PDC Darts met drievoudig wereldkampioen Michael van Gerwen. Daarnaast zijn ook de Matchroom snooker- en poolevenementen en alle KSW mixed martial arts toernooien te zien via de Scandinavische streamingprovider. Voor voetballiefhebbers is er Bundesliga voetbal, vrouwenvoetbal uit de Italiaanse A-serie en de Zweedse Damallsvenskan. Vanaf augustus 2022 wordt dit aangevuld met Premier League voetbal.

Kim Poder, Chief Commercial Officer NENT Group: “Over een paar weken kunnen Nederlandse kijkers het unieke aanbod van Viaplay zelf ervaren. We kijken ernaar uit om samen te werken met T-Mobile in Nederland en hun klanten toegang te bieden tot onze services.”

In Nederland kan een Viaplay abonnement direct afgesloten worden bij Viaplay of via verschillende partners. Een breed scala aan devices en platforms zullen Viaplay in Nederland ondersteunen, waaronder smart TV’s, iOS en Android smartphones en tablets, Chromecast en Apple TV, en pc en Mac.