Tik om te zoeken

Viaplay en STARZ slaan handen ineen

Backstage

Viaplay en STARZ slaan handen ineen

Becoming Elizabeth Season 1 2021- Viaplay - STARZ

Becoming Elizabeth, seizoen 1 2021 – een van de STARZPLAY Originals

Streamingdienst Viaplay is een langdurige samenwerking overeengekomen met STARZ, dat onderdeel is van Lionsgate. STARZ’s internationale streamingdienst STARZPLAY heeft bij Viaplay een nieuwe thuisbasis gevonden. Vanaf 1 maart zijn alle nieuwe STARZPLAY Originals, samen met films en series van Lionsgate en andere Hollywood-studio’s, beschikbaar  bovenop het reguliere aanbod.

Filippa Wallestam, NENT Group Chief Content Officer: “Deze innovatieve deal maakt nog meer storytelling van wereldklasse beschikbaar als onderdeel van een regulier abonnement. Naast onze Viaplay Originals, kunnen Viaplay kijkers nu ook genieten van STARZPLAY Originals, waarin de grootste Hollywoodsterren te zien zijn. Onze samenwerking met STARZ strekt zich nu uit over zes landen, en we kijken ernaar uit om ook Nederland binnenkort deze geweldige ervaring te bieden.”

Superna Kalle, president van STARZ International: “Dit is een spannend volgend hoofdstuk in de uitbreiding van onze relatie met Viaplay en bovendien de uitbreiding van ons aanbod van de beste series- en films aan ons publiek in Nederland. Onze nieuwe originele en aangekochte series voor het komende jaar bevatten een aantal toptalenten en schrijvers, en we kunnen niet wachten om te laten zien wat we in petto hebben.”

Welke dat onder andere zijn, kun je in onderstaand overzicht zien.

STARZPLAY Originals

BMF
Heels
Blindspotting
Run the World
Gaslit
Shining Vale
Dangerous Liaisons
Becoming Elizabeth
Power Book
The Spanish Princess
En meer

Aangekochte titels

Normal People
Brave New World
Gangs of London
Castle Rock
Pennyworth
Dr Death
The Stand
The Capture
Animal Kingdom
En meer

Lionsgate films

American Pie
Dirty Dancing
Gangs of New York
Twilight Saga
En meer