Tik om te zoeken

Viaplay en Max Verstappen breiden samenwerking uit

Backstage

Viaplay en Max Verstappen breiden samenwerking uit

Viaplay en regerend Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen breiden hun meerjarige samenwerking uit. Vanaf de Grand Prix van Singapore is het Viaplay-logo te zien op de racehelm van Verstappen. 

Daarnaast is de Nederlandse coureur, na de succesvolle lancering van Viaplay Original documentaires Verstappen – Lion Unleashed en Master of the Track, ook te zien in meer nieuwe en exclusieve Viaplay-programma’s.

Viaplay en Max Verstappen werken samen aan nieuwe exclusieve content die in première zal gaan tussen het einde van het huidige Formule 1-seizoen en de start van het seizoen 2023. De nieuwe Viaplay Originals, waarin fans een uniek kijkje krijgen in het leven van Verstappen, zullen te zien zijn in alle landen waar Viaplay beschikbaar is.

Max Verstappen: “Ik ben super blij met de uitbreiding van het Viaplay-partnership. Met veel plezier kijk ik terug op de samenwerking tot nu toe. Ik weet zeker dat we de Formule 1-fans de aankomende periode kunnen trakteren op nog veel meer mooie programma’s. Zoals we allemaal weten is streaming de nieuwe manier van uitzenden en ik vind dat Viaplay uitstekend werk verricht om deze toekomst vorm te geven.”