Tik om te zoeken

Vervolg Sex and the City vanaf 10 mei bij Streamz

Video

Vervolg Sex and the City vanaf 10 mei bij Streamz

Vlaamse kijkers profiteren vanaf maandag 10 mei van de kersverse samenwerking tussen streamingplatform Streamz en HBO. Zij krijgen nu ook toegang tot nieuwe, exclusieve Amerikaanse topseries zoals het volgende hoofdstuk van Sex and the City: And Just Like That (foto) en de sci-fi reeks Raised by Wolves. 

Naast internationale series en films, lanceert Streamz binnenkort met F*** you very very much met Frances Lefebure en Storm Lara met Ella Leyers nieuwe fictie van eigen bodem. Tegelijk wordt de samenwerking met het Nederlandse Videoland versterkt.

Originele series van HBO Max

Sinds de lancering in september 2020 bood Streamz al zo’n honderd internationale series en films, onder meer dankzij een eerste samenwerking met het Amerikaanse HBO. Nu breidt het zijn HBO-bibliotheek uit met de originele series van HBO Max. Naast het prestigieuze Raised by Wolves van Ridley Scott komen ook The Flight Attendant, het langverwachte volgende hoofdstuk van Sex and the City (And Just Like That), de reboot van Gossip Girl en de special van The Fresh Prince of Bel-Air beschikbaar.

Ook flink wat films van HBO Max, waaronder de romantische komedie Locked Down met Anne Hathaway, Let Them All Talk met Meryl Streep en het veelgeprezen Zack Snyder’s Justice League zijn te zien op het Vlaamse platform.

Samenwerking met Videoland

Streamz bouwt daarnaast de samenwerking met Videoland uit. Daardoor kunnen abonnees nu al genieten van alle seizoenen van de serie Meisje van Plezier en het eerste seizoen van Mocro Maffia. Later voegt Streamz ook seizoen 2 en 3 toe.

Peter Vindevogel, CEO van Streamz: “We onderscheiden ons met Streamz door het sterke aanbod aan Vlaamse series, die in eigen land gemaakt worden door al het talent dat hier rondloopt en dat we heel graag ondersteunen. We blijven daarom verder investeren in eigen ‘Streamz Original’ series, films en docu’s, aangevuld met de previews van Vlaamse topreeksen van SBS, DPG Media en VRT. We geloven in sterke samenwerkingen. We zijn dan ook heel blij dat we ook ons partnership met Videoland verder uitbreiden. Samen met de HBO Max-reeksen brengen we de komende maanden meer dan 2.000 uur nieuwe content naar de Vlaamse huiskamers.”

Kijk hieronder naar een promo van Streamz rond de samenwerking met HBO.