Tik om te zoeken

Vanaf 20 mei: F*ck de liefde 2 op Netflix

Binnenkort

Vanaf 20 mei: F*ck de liefde 2 op Netflix

Netflix brengt op 20 mei wereldwijd de Nederlandse film F*ck de Liefde 2. Ook het vervolg op de succesvolle bioscoopfilm F*ck de Liefde komt van de makers van Just Say Yes!.

De film met onder meer Bo Maerten, Nienke Plas, Victoria Koblenko, Yolanthe Cabau, Maurits Delchot, Géza Weisz en Edwin Jonker gaat over de gedesillusioneerde Lisa die na haar relatie met Jim naar Nederland terugkeert. Tijdens de uitvaart van Lisa’s geliefde oma komt Kiki op haar bekende lompe manier met het nieuwtje dat ze gaat trouwen. Maar natuurlijk niet voordat ze de ultieme vrijgezellenvakantie heeft gehad met Lisa en Angela op Ibiza. De vakantie loopt voor de drie vriendinnen compleet anders dan verwacht; Angela belandt tijdens de eerste nacht gelijk in bed met de spannende Javier, waarvan al snel blijkt dat hij zich anders voordoet dan hij werkelijk is. Lisa raakt gecharmeerd van de perfecte Noah, die ze nog kent uit haar jeugd, totdat Jim ineens op Ibiza opduikt en haar de liefde verklaart. En bij Kiki slaan de twijfels toe over haar aanstaande huwelijk.

F*ck de Liefde 2 is de tweede Nederlandse Original die dit jaar wordt uitgebracht op Netflix. Onlangs verscheen de zesdelige serie Dirty Lines. Later dit jaar volgen nog meer Nederlandse producties, waaronder de actiethriller The Takeover.

Bekijk hieronder de trailer: