Tik om te zoeken

TV-aanbod op NLZIET groeit met 25%

Backstage

TV-aanbod op NLZIET groeit met 25%

meer-dan-200000-programmas-op-nlziet

Het tv-aanbod van NLZIET is in het afgelopen half jaar gegroeid met 25% en biedt nu meer dan 200.000 programma’s. De tv-dienst heeft hiermee het grootste aanbod van alle SVOD-platformen in Nederland.

Tot 10 jaar terug

Op NLZIET kun je, naast live televisie, ook on demand programma’s terug- en soms vooruitkijken. In het aanbod zijn ook veel programma’s voor meerdere seizoenen terug te kijken, soms tot wel 10 jaar terug. Ideaal voor het bingen van iconische tv-series, waaronder Dexter, Het Verhaal van Nederland, De Luizenmoeder, Penoza, Flodder, Flikken Maastricht of zelfs de nostalgische jeugdserie ‘Floris’ met Rutter Hauer.

Directeur Niels Baas: ‘Met NLZIET heeft de kijker altijd iets moois om te zien. We zijn er trots op dat we zoveel hoogwaardige televisieprogramma’s kunnen aanbieden. De komende tijd zullen we blijven verbeteren en de kijker ondersteunen om de parels van de Nederlandse televisie te vinden.

Over NLZIET

NLZIET is een samenwerking tussen de Nederlandse Publieke Omroep, RTL Nederland en Talpa TV. Met de online tv-dienst kunnen kijkers het online Nederlandse tv-aanbod bekijken, waaronder de live zenders van de mediagroepen NPO, RTL Nederland en Talpa Network, aangevuld met regionale omroepen, Insight TV en de Vlaamse publieke zenders.

Via de apps voor web, mobiel, Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV en smart tv zijn programma’s live terug en vooruit te kijken, veelal zonder reclame. Het abonnement is maandelijks opzegbaar.