Tik om te zoeken

TikTokker Sherell Martini maakt eigen bookazine

Backstage

TikTokker Sherell Martini maakt eigen bookazine

Sherell Martini, met 4 miljoen volgers de populairste Nederlandse TikTokker, brengt een eigen bookazine uit. Als hoofdredacteur stelde zij een doeboek samen met een weerspiegeling van haar leven. Sherell Martini is vanaf 16 november verkrijgbaar, maar wie nu online bestelt, krijgt het op 5 november samen met een unieke poster en verjaardagskalender toegestuurd.

Tips en tricks

Een zeskoppige redactie ging de afgelopen maanden aan de slag met DIY’s, challenges, puzzels en spellen die door Sherell zijn bedacht. Ze beantwoordt vragen van fans, interviewde haar moeder Andrea (die een grote rol speelt in de TikTok-filmpjes) en dook in haar oude foto-albums. Aan de hand van alle artikelen en rubrieken die Sherell koos, krijgen haar fans een kijkje in haar leven en in haar passies en interesses. Ze geeft tips en tricks om zelf een ‘pletvideo’ te kunnen maken, je haar te verven en zelf slijm te maken.

Stofzuiger

Martini werd vooral bekend met een video waarin ze verdwijnt in de stofzuiger van haar moeder. Ze bereikte er de on-Hollandse grens van 100 miljoen views mee op TikTok. Sherell Martini is vooruit te bestellen op deze pagina en vanaf 16 november te koop bij ruim 3.000 verkooppunten (supermarkten, boekhandels en meer).