Tik om te zoeken

Tien influencers strijden bij Videoland om een eigen pilot

Video

Tien influencers strijden bij Videoland om een eigen pilot

Tien bekende influencers gaan onderling de strijd met elkaar aan in Like me, I’m famous!’. In deze nieuwe Videoland-serie wint de influencer met de meeste ‘likeability’. 

In het vervallen kasteeel ‘La Barbière’ in de Franse Ardennen proberen de tien bekende social-mediasterren, samen goed voor dik twee miljoen volgers, zo hoog mogelijk te klimmen op de populariteitsschaal. Ze zullen hun ware aard moeten tonen in een spel van complotten, intriges en hoogverraad: wie blijft zichzelf en kan de anderen overtuigen van zijn of haar sympathie? Voor de winnaar is de hoofdprijs een eigen pilot bij Videoland.

Levensecht eliminatiespel

De influencers leven doorgaans bij de gratie van likes van hun volgers, maar worden nu op de proef gesteld als ze in een levensecht eliminatiespel juist géén likes ontvangen of zelfs dislikes van hun collega’s te verwerken krijgen. Ze starten elke aflevering met een vast aantal uit te delen likes op zak, maar kunnen in de dagelijkse challenges ook dislikes krijgen. Wie tijdens de Like Me-ceremonie de minste likes en de meeste dislikes ontvangt, moet het kasteel verlaten.

De tien influencers worden op een later moment bekend gemaakt. Like Me, I’m Famous! is vanaf woensdag 14 juli wekelijks te zien bij Videoland.