Tik om te zoeken

TAGMAG op Streamz en YouTube over taboes bij jongeren

Video

TAGMAG op Streamz en YouTube over taboes bij jongeren

curious tagmag streamz youtube

TAGMAG-insider Maximiliaan Verheyen praat in de nieuwe Streamz- en YouTube-docureeks Curious over verschillende onderwerpen die onder jongeren leven maar vaak in de taboesfeer blijven, zoals OnlyFans, catfishing, cannabis en sugardating.

curious s01e01 stilIn elke aflevering behandelt Maximiliaan een nieuw onderwerp op verschillende manieren. Hij peilt als straatreporter onder jongeren wat ze over een taboe weten en wat ze ervan vinden, hij gaat in gesprek met ervaringsdeskundigen en seksuologe Shauni Guns belicht de onderwerpen vanuit haar professionele expertise. In de eerste aflevering vanaf 9 juni stelt hij samen met een model haar OnlyFans-account op, waarbij ze ook kijken hoe dit wordt vastgelegd.

Ook waarschuwen voor gevaren

Curious geeft antwoord op de prangende vragen van jongeren in een luchtige en zo toegankelijk mogelijke stijl. De bedoeling is om de onderwerpen bespreekbaar te maken, maar ook te waarschuwen voor de gevaren ervan.

Het jongerenplatform TAGMAG lanceerde in mei al een podcastserie onder de titel Curious en waarin elke week een taboe wordt besproken. De docureeks op Streamz en YouTube gaat dieper in op de meest controversiële onderwerpen die leven onder jongeren.

Curious is vanaf woensdag 9 juni 2021 op Streamz te zien en later ook op het YouTube-kanaal van TAGMAG.