Tik om te zoeken

Suzanne Vermeer ontvangt eerste Gouden Oorkonde

Backstage

Suzanne Vermeer ontvangt eerste Gouden Oorkonde

AW-Bruna-x-Gouden-Oorkonde

Uitgever A.W. Bruna heeft namens Suzanne Vermeer de eerste Gouden Luister Oorkonde van Storytel in ontvangst genomen. De schrijver heeft de uitzonderlijke mijlpaal van 50.000 luisteruren behaald met haar Storytel Original Mayday

Oorkonde

Uitgeverijen, voorlezers en/of schrijvers die een luisterboek hebben op Storytel kunnen vanaf nu een oorkonde krijgen. Bij het behalen van 50.000 luisteruren hoort een Gouden Oorkonde, 100.000 luisteruren is een Platina Oorkonde en bij 200.000 luisteruren hoort een Diamanten Oorkonde.

Mayday

Vorig jaar introduceerden Storytel en A.W. Bruna gezamenlijk de Storytel Original Mayday. De spannende thriller is audio-only en onderscheidt zich daardoor van andere boeken van Suzanne Vermeer. In de thriller raakt Charlie Mullers broer onder verdachte omstandigheden vermist, waarna ze zelf op onderzoek uitgaat om de waarheid te achterhalen. Een voicemail die Charlie de avond voor de vermissing ontvangt, speelt hierbij een belangrijke rol.

Suzanne Vermeer is een van de succesvolste auteurs in het thrillergenre. Tot 2011 ging schrijver Paul Goeken achter het pseudoniem schuil. Wie tegenwoordig de boeken schrijft is een van de best bewaarde geheimen van het boekenvak.

‘We zijn vereerd dat wij de eerste Storytel Oorkonde in ontvangst mogen nemen. Dat we in zo’n korte tijd 50.000 luisteruren hebben bereikt, laat zien dat dit specifieke verhaal met geluidselementen bij uitstek geschikt was voor het audio-only format’, aldus Steven Maat, uitgever fictie bij A.W. Bruna.

Ruth de Jager, Country Manager bij Storytel voegt toe: ‘De Storytel Oorkonde is voor ons een mooie mijlpaal om schrijvers te bedanken voor hun prachtige en inspirerende verhalen. Met trots reiken wij dan ook de allereerste Oorkonde uit aan Suzanne Vermeer. We hopen dat er nog veel luisterboeken volgen die deze mijlpaal gaan bereiken.’