Tik om te zoeken

StukTV introduceert eigen app met exclusieve video’s

Video

StukTV introduceert eigen app met exclusieve video’s

StukTV is het eerste YouTube-merk met een eigen gratis app. Naast de video’s van Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriens op YouTube biedt de app ook exclusief materiaal en extra fragmenten.

De app is gelanceerd ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van StukTV. De makers brengen voortaan alle content op één plek samen en nemen ook de ruimte voor verdieping. Behalve de videoseries van StukTV kunnen fans ook kijken naar deleted scenes en exclusieve series, zoals Stefan’s Stuntshow die vanaf oktober alleen in de app is te zien. Ook delen Giel, Thomas en Stefan hierin hun persoonlijke favorieten, het laatste nieuws, acties en de muziek van STUK.

Giel de Winter: “Met deze lancering hopen wij de verbinding met onze fans nog meer te versterken en het online domein nog verder uit te bouwen. Uiteraard zijn onze series ook nog te zien op YouTube. Door de strenge regels en het steeds maar weer veranderende algoritme hebben we de behoefte om alles naar één centrale plek te brengen, waar we ook direct in contact met onze fans kunnen zijn.” aldus Giel de Winter. “We zijn de app nog volop aan het doorontwikkelen, dus de komende tijd komen er nog een aantal toffe functies bij.”

Download de app in Google Play of in de App Store.