Tik om te zoeken

Streamingtips

Video

And just like that…
Streamz

Prelude voor de die-hard Sex And The City-fans: de trailer van het vervolg And Just Like That... is nu te zien. De nieuwe beelden tonen vertrouwde gezichten en nieuwe personages. Anno 2021 praten Carrie en co over dating apps, non-binariteit en gracieus ouder worden. De New Yorkse skyline op de achtergrond, Cosmopolitans in de hand en Manolo’s aan de voeten: dit nu al iconische vervolg wordt de must-see van het najaar.

And Just Like That is vanaf 10 december te zien op Streamz.

Special Forces VIPS: Wie durft wint
Videoland

Tien BN’ers geven de controle volledig uit handen en gaan mee op een keiharde training van de Special Forces. Ze leveren letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de Special Forces op de zwaarste militaire training en ondervinden ze aan den lijven waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten. Slovenië is het decor voor dit allereerste Nederlandse seizoen van ‘Special Forces VIPS’.

Vanaf 19 december te zien bij Videoland. De eerste aflevering is ook als Videoland Première te zien bij RTL 4 op zondag 19 december om 21.30 uur.

e7bad514 6f65 4b36 828f 8249b7e31cff SPECIAL FORCES GROEP V1.jpeg

Emily in Paris, seizoen 2
Netflix

In het tweede seizoen is te zien hoe het Emily verder vergaat in Paris. De Amerikaanse millennial Emily Cooper (Lily Collins) verhuisde naar Parijs om daar te werken voor een Frans marketingbureau. Eén probleem: Emily spreekt geen woord Frans. Het vorige seizoen eindigde met Gabriel (Lucas Bravo) – Emily’s knappe onderbuurman – die haar vertelde dat hij in Parijs bleef en toch niet zou verhuizen naar Normandië. Betekent dit dat ze nu gaan daten? En wat vindt Camille (Camille Razat), Gabriels ex en Emily’s Franse vriendin, daarvan?

Netflix introduceert Emily in Paris vanaf 22 december.

Audio

Het geheim van Rijswijk
 (podcast)

Op 7 maart 1985 is er een bandje tot laat op de avond aan het repeteren in een kantoorpand in Rijswijk, als er twee zwaarbewapende mannen binnenkomen. Drie van de bandleden worden doodgeschoten. Al snel is er het vermoeden dat de bandleden slachtoffer zijn geweest van een vergissing. Waarom is er zo weinig informatie over de zaak te vinden? En waarom is het onderzoek naar deze drievoudige moord ooit stilgelegd? In deze podcast onderzoeken Anna Korterink en Mirjam van Zuidam waarom de zaak nooit werd opgelost, en waarom de informatie die er wél was geheim moest blijven.

De afleveringen van Het geheim van Rijswijk zijn te beluisteren via deze site.

Het geheim van Rijswijk

Churches
LP

De Amerikaanse zangeres en songwriter Laura Pergolizzi (LP) bracht vier albums en twee EP’s uit. Ze schreef ook nummers voor andere artiesten, onder wie Cher, Rihanna, Backstreet Boys en Christina Aguilera.

Haar nieuwste album Churches is beschikbaar op Spotify, Deezer en Amazon Music.

LP Churches

De Voorzitters (podcast)
Radio 1 (België)

Wat gebeurt er in de gangen, bureaus en achterkamers van het Vlaams Parlement? Het antwoord op die vraag ontdek je in De Voorzitters. De nieuwe Radio 1-podcast, in samenwerking met het Vlaams Parlement, geeft een unieke blik achter de schermen. In vier afleveringen gaat oud-politiek journalist Marc Van de Looverbosch op pad met de vier (oud-)voorzitters van het Vlaams Parlement.

De serie is hier te beluisteren.

De voorzitters Radio 1 BE

Gaming

Football Manager 2022
Steam

Na een paar weken in early access beta, is Football Manager 2022 nu officieel uit. Dat betekent dat je de ontslagen simulatie nu kunt downloaden van Steam, Epic, of voor het eerst als onderdeel van Xbox Game Pass.
De belangrijkste nieuwe features van Football Manager 2022 zijn onder andere verbeterde animaties op het veld, een nieuwe data hub voor het onthullen van informatie over wedstrijden en spelersprestaties, en nieuwe personeelsbijeenkomsten.

Football Manager 2022 is beschikbaar op deze Steam-pagina.

Godfall Challenger Edition

Deze nieuwe editie van Godfall bevat drie endgame situaties: Lightbringer, Dreamstones en The Ascended Tower of Trials. Spelers krijgen direct de beschikking over alle wapens die nodig zijn hebt om deze endgame te kunnen spelen met maximaal drie samenwerkende personen.

Godfall Challenger Edition is beschikbaar voor PS4 en PS5.