Tik om te zoeken

Storytel lanceert George Orwells 1984

Audio en podcasting

Storytel lanceert George Orwells 1984

Storytel - 1984 - George Orwell

Luisterboeken platform Storytel laat George Orwells ‘1984’ weer tot leven komen in een nieuw audiodrama voor 2022. De meerstemmige productie wordt in tien landen tegelijk uitgebracht, waaronder Nederland. In Nederland is theater- en filmacteur Jacob Derwig één van de stemmen.

Nieuwe versie van het originele boek

Het audiodrama van Storytel is een meeslepende nieuwe versie van het originele boek, gemaakt voor het jaar 2022. Het is een verhaal over verzet, passie en de kracht van de menselijke geest. De productie is gemaakt door Kate Jones, een bekroonde producer die drama, meeslepende audio, podcasts en single voice opnames maakt.

“‘1984′ gaat over het bevrijden van je geest, om ruimte te geven aan liefde, kennis, empathie en creativiteit. Orwells 1984 is in 2022 relevanter dan ooit tevoren. Door 1984 uit te brengen als audiodrama voor 2022 hopen we onze luisteraars opnieuw mee te nemen in het verhaal en de kracht van storytelling te laten zien,” aldus Helena Gustafsson, Chief Content Strategy Officer bij Storytel.

Wereldwijd

Andere landen waar de nieuwe 1984 wordt uitgebracht zijn Zweden, Finland, Denemarken, Polen, Nederland, Bulgarije, Turkije, Italië, Spanje en Mexico.

Meer informatie over Storytel? Klik hier voor de website.

Bekijk hier de trailer: