Tik om te zoeken

Stem op je favoriete online radiostation en podcast

Audio en podcasting

Stem op je favoriete online radiostation en podcast

Op donderdag 19 mei worden de Online Radio Awards 2022 uitgereikt voor de beste online radiostations, podcasts en presentators. Je kunt nu stemmen via de vernieuwde website.

Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum staat op 19 mei in het teken van Online Radio Day. Het publiek kan nu op de geheel vernieuwde website onlineradioawards.nl meestemmen op zijn of haar favoriete online radiostation, podcast en presentator. De jury kiest uit de shortlist met de meeste stemmen de winnaars. De shortlist bestaat per categorie uit 5 nominaties.

De jury van de Online Radio Awards 2022 bestaat uit Peter Contant (Max Magazine), Richard Otto (XS2Content/ Uitgever van Spreekbuis.nl), Pierre Papa (Radiocoach), Patricia van Liemt (auteur, columnist en podcastmaakster), Erik de Zwart (Voorzitter Stichting Top 40), Mischa Blok (radio- en podcastmaakster NPO Radio 1), Vincent Bijlo (cabaretier, radio- en podcastmaker) en Domien Verschuuren (Qmusic-radio dj en podcastmaker).

In de 2020-editie van de Online Radio Awards ging de award voor beste online station naar Efteling Kids Radio. Bastiaan Meijer, bekend van de podcast Podbast, won de award voor beste presentator. De award voor beste podcast van 2020 ging naar de Zelfspodcast van Jaap Reesema en Sander Schimmelpenninck.

Meestemmen kan op deze site.