Tik om te zoeken

Spotify RADAR Podcasters voor opkomende makers

Audio en podcasting

Spotify RADAR Podcasters voor opkomende makers

Spotify RADAR-Podcasters

Spotify heeft afgelopen week RADAR Podcasters geïntroduceerd om beginnende podcasters een podium te bieden. Dit maakt het luisteraars makkelijker om nieuwe podcasts te ontdekken en geeft makers de mogelijkheid om een breder publiek te bereiken. De streamingsdienst zet met RADAR Podcasters elk kwartaal 2 à 3 opkomende podcasters in de schijnwerpers. De eerste Nederlandse podcasts die worden uitgelicht in de podcast hub zijn Brokko met Korthom & Lotte, Kopzorgen en Life Dreamers.

In comedy podcast Brokko met Korthom & Lotte geven de twee hosts de luisteraar elke week een kijkje achter de schermen van de wereld van online content makers. Michelle van Rijnberk bespreekt in Kopzorgen alle problemen en taboes waar jongvolwassenen mee te maken krijgen. In de podcast Life Dreamers delen bekende gasten elke week hun dromen en ervaringen om de jonge generatie te inspireren.

Spotify ondersteunt de makers door middel van redactionele vermeldingen in podcast-afspeellijsten en community hubs om meer bekendheid te vergaren op de plaatsen waar de luisteraars zich bevinden. De RADAR Podcasters is vanaf nu beschikbaar in Nederland en 15 andere markten.

Meer informatie over RADAR Podcasters vind je op Spotify’s For The Record.