Tik om te zoeken

Speel weekendje gratis Call of Duty: Vanguard

Gaming

Speel weekendje gratis Call of Duty: Vanguard

Wie alvast kennis wil maken met de preview van Call of Duty: Vanguard voor de PS4 en PS5, kan het een weekend lang gratis proberen. De alpha-versie van de Champion Hill-modus belooft ’tactieken en strategieën verder dan het overhalen van de trekker’.

De nieuwe game verschijnt officieel op 5 november, maar de nieuwe Champion Hill-modus, een ’toernooi-achtige modus is met meerdere maps en levens’, kan tijdens de alpha al worden getest. De modus vindt plaats op een grote map van vijf secties met vier combat arena’s: Airstrip, Trainyard, Market en Courtyard. Er is een centrale Buy Station Area waar je aankopen kunt doen. Spelers vormen duo- of trio-squads

De open alpha van Champion Hill is gratis. Ook is het niet nodig om een pre-order van de gehele game te plaatsen. Het gratis weekend loopt van vrijdag 27 augustus 19:00 uur tot zondag 29 augustus 19:00 uur. Voorafgaand hieraan is de alpha alvast te downloaden via de PlayStation Store. De PS4-versie kun je hier downloaden. De PS5-versie vind je hier.

Bron: Techradar