Tik om te zoeken

Speciale Halloween-editie van De Verraders bij Videoland

Video

Speciale Halloween-editie van De Verraders bij Videoland

Videoland brengt van donderdag 27 tot en met maandag 31 oktober een speciale zesdelige Halloween-editie van De Verraders. Hierin zijn de missies en moorden bloediger dan ooit en schuwen de deelnemers geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen.

Dertien BN’ers gaan tot het uiterste in dit psychologische spel waarin de kijker wordt meegenomen in het gevecht tussen het goede en kwade. Onder leiding van oud-deelnemer Frank Evenblij duiken de BN’ers in een avontuur vol list, bedrog en manipulatie. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

Frank Evenblij: “Geweldig om aan de andere kant van het programma te staan, de vorige keer was ik deelnemer, dus weet ik precies wat alle kandidaten van De Verraders ondergaan. Eigenlijk vond ik het nu prettiger om als presentator hier aan mee te werken en vooral omdat deze Halloween editie best een pittige, lugubere versie van De Verraders is. Ik kan alleen maar zeggen dat ik het met heel veel plezier heb gedaan.”

Op het helemaal in Halloween ondergedompelde kasteel De Havixhorst komen dit jaar dertien bekende Nederlanders samen: Bastiaan Ragas, Dave Roelvink, Famke Louise, Frits Wester, Christina Curry, Dennis Weening, Bobbi Eden, Gwen van Poorten, Ayoub Louihrani, Airen Mylene, Heleen van Royen, Soundos El Ahmadi en Hugo Kennis.

Maandag 31 oktober sluit Videoland deze Halloween-editie van De Verraders af met een extra spannende bloedige dubbele aflevering.