Tik om te zoeken

Speciale Expeditie Robinson volgend jaar op Videoland

Backstage

Speciale Expeditie Robinson volgend jaar op Videoland

Videoland brengt volgend jaar een speciale versie van Expeditie Robinson. De presentatie is in handen van Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. 

Art Rooijakkers: “Expeditie Robinson was het allereerste avonturenprogramma dat ik maakte. Toen nog als onervaren verslaggever, met Ernst Paul Hasselbach als gelauwerde presentator. Ik kan niet wachten om samen met Geraldine Kemper voor deze spectaculaire Videoland-versie naar een tropisch oord te gaan. Dat zijn extra kersen op deze toch al smaakvolle taart. Die beeldspraak gebruik ik nog wel eens als ik ergens enthousiast over ben, maar dat kan straks natuurlijk niet wanneer we tegenover onze hongerige deelnemers staan. Ze krijgen het al genoeg voor hun kiezen met alle verrassingen die we voor ze in petto hebben.”

Geraldine Kemper: “Wat de makers nu weer hebben bedacht voor de Videoland-versie van Expeditie Robinson is heel bijzonder. Ik heb er heel veel zin in. Art en ik hebben elkaar gesproken en gaan dit avontuur met volle energie aan. Elk seizoen heeft weer zijn eigen verrassingen. Tegen alle deelnemers wil ik zeggen: succes en de die-hard fans: dit wordt extra genieten.”

Peter van der Vorst, Directeur Content RTL Nederland: “Videoland is uitgegroeid tot een platform waar grote merken een vaste waarde zijn. Expeditie Robinson is zo’n merk. We zijn trots dat we met het Videoland-team en producent SimpelZodiak een speciale versie hebben ontwikkeld voor onze abonnees. Elke keer weten we in dit programma nieuwe twists & turns te verwerken, waarbij we zelfs doorgewinterde fans blijven verrassen. Art en Geraldine vormen samen een ijzersterk presentatieduo dat hun sporen in het adventure reality genre al ruimschoots verdiend heeft.”

Beeld: RTL/Videoland