Tik om te zoeken

Speciale collectie over klimaat op Netflix

Video

Speciale collectie over klimaat op Netflix

In aanloop naar de VN-klimaattop (COP26) in de eerste helft van november, brengt Netflix een speciale collectie films, specials en series rondom klimaatveranderingen. Sommige producties zijn ook voor niet-abonnees te zien via YouTube.

Netflix bundelde meer dan 30 producties in de collectie Together for our planet en is bedoeld om de kijkers beter te laten begrijpen wat er op dit moment met de planeet gebeurt.

Van 1 tot en met 12 november komen wereldleiders voor de COP26-conferentie bijeen in het Schotse Glasgow om hun plannen te bespreken voor een schonere en groenere planeet. De organisatie van COP26 heeft met Netflix samengewerkt om deze videocollectie samen te stellen.

Tot de collectie behoren onder meer de Academy Award-winnende My Octopus Teacher – over de vriendschap van een filmmaker met een octopus – en Down to Earth with Zac Efron tot de serie Our Planet en Breaking Boundaries. Maar ook thrillers als Ragnarok, Green Frontier, en IO: Last on Earth maken deel uit van de collectie.

Voor Netflix-abonnees is de complete collectie hier te vinden. Niet-abonnees kunnen voor een deel van de programma’s terecht op deze YouTube-pagina (alleen Engelstalig).