Tik om te zoeken

Soundstack Engine combineert audioproductie met betaalmodel

Audio en podcasting

Soundstack Engine combineert audioproductie met betaalmodel

Het audio-as-a-service (AaaS) bedrijf Soundstack lanceert de Soundstack Engine, een oplossing om het maken van audio en podcasts, een betalingssysteem en distributie te combineren.  

SoundStack is ontstaan uit de combinatie van de bedrijven Media Creek, EmpireStreaming, Live365, Abovecast en Audio Catapult en bedient inmiddels meer dan 12.000 uitgevers wereldwijd in audio delivery.

SoundStack Engine is het eerste platform in de audio-industrie dat streaming, podcasting en betaalsystemen volledig automatiseert en ondersteunt met een intuïtieve user interface. Uitgevers zijn hiermee in staat om binnen enkele minuten live streams, podcast delivery en meer te creëren in een wereldwijd en schaalbaar netwerk. Daarnaast biedt SoundStack Engine rapportage, analyses en metingen. De focus op een geïntegreerd betaalmodel geeft uitgevers de nodige instrumenten om hun business model te ondersteunen.

“Wij willen digitale audio intuïtief maken voor onze klanten en hebben tientallen jaren ervaring om de punten te verbinden die anderen misschien niet zien. Als een volkomen onafhankelijk technologiebedrijf innoveeren wij audioproductie en -distributie met het nieuwe platform onder Soundstack Engine. Hiermee kunnen audio-uitgevers grensoverschrijdend werken, hun technische en operationele setup optimaliseren en hun advertentie-inkomsten maximaliseren,” aldus SoundStack’s CEO en oprichter, Jon Stephenson.