Tik om te zoeken

Sony lanceert ‘INZONE’ gaming gear brand

Backstage

Sony lanceert ‘INZONE’ gaming gear brand

Sony - INZONE gaming gear brand

Sony heeft deze week de komst aangekondigd van INZONE: een nieuw merk voor fanatieke gamers. De INZONE-monitors leveren volgens Sony beelden met een groot dynamisch bereik en een hoge resolutie, terwijl de headsets een superieur geluid en 360 Spatial Sound for Gaming garanderen.

Met dit nieuwe merk benut Sony de expertise als pionier in audiovisuele technologie. Het biedt buitengewone prestaties en een optimale game-ervaring voor game-liefhebbers.

PlayStation 5

De INZONE M9- en INZONE M3-monitors gebruiken Auto HDR Tone Mapping voor de optimale instellingen met PlayStation 5-consoles. De monitor wordt automatisch herkend tijdens de eerste set-up en HDR-instellingen worden optimaal ingesteld. Bovendien schakelen de INZONE-gamingmonitors automatisch over naar de Cinema-modus tijdens het kijken naar films op de PlayStation 5 en naar Gamemodus tijdens het gamen.

Sponsordeal

Daarnaast maakt Sony een nieuwe sponsordeal bekend met de wereldwijde e-sportscompetities EVO 2022, PGL DOTA2 Arlington Major 2022 en de VALORANT League.

Meer informatie: https://www.sony.nl/electronics/inzone-game-accessoires