Tik om te zoeken

Sonos met nieuwe Radio Hours van Brian Eno

Audio

Sonos met nieuwe Radio Hours van Brian Eno

Sonos breidt de eigen radiostreamingdienst uit met nieuwe stations en exclusieve content, waaronder nieuwe Radio Hours van producer Brian Eno (foto) en artiesten als Sir Tom Jones, Sampa the Great en St. Vincent.

Ook lanceert Sonos Radio het nieuwe station European Festival Summer dat de muziek en sfeer van Europa’s grootste festivals in de huiskamer brengt, en is het Pride-station Full Spectrum geüpdatet voor de queer community door queer medewerkers van Sonos. Full Spectrum biedt nieuwe muziek en heeft dit jaar het thema intersectionaliteit. Daarnaast introduceert Sonos The Lighthouse, een nieuw Radio HD-station van muzieklegende Brian Eno.

Sonos Radio is wereldwijd gratis beschikbaar voor alle klanten in de Sonos-app en biedt luisteraars de mogelijkheid om de achtergrondverhalen van nummers, genres en muzikale tijdperken van bekende en opkomende artiesten te leren kennen. Voor Sonos-gebruikers vertegenwoordigt radio 50% van alle luistertijd op het platform. Daarnaast is er wereldwijd een jaarlijkse toename van 40% in luisteruren op Sonos.