Tik om te zoeken

Sonos Festival Summer: toch een beetje sfeer proeven

Audio

Sonos Festival Summer: toch een beetje sfeer proeven

Nederlandse festivals blijven deze zomer grotendeels achterwege, maar om je toch de sfeer te laten proeven heeft Sonos Radio een nieuw station opgezet: European Festival Summer. Sonos-medewerkers kozen de beste muziek van Europese artiesten en echte festivalknallers.

In een periode waarin talloze festivals de editie van dit jaar hebben moeten cancelen, wil European Festival Summer op Sonos Radio het plezier van festivals als Down The Rabbit Hole, Lowlands, Tomorrowland en Best Kept Secret toch wereldwijd in de huiskamers brengen.

Billie Eilish, Coldplay, The Editors e.a.

Naast de populaire pop-rock, hiphop, indie en elektronische/dance hits van wereldwijde top headliners als Billie Eilish, Coldplay, HAIM, Stormzy en The Editors, hoor je op European Festival Summer een mix van muziek van regionale bands en artiesten, zoals uit Nederland en België Oscar and the Wolf, De Staat, Nona, Goldband, Christine & the Queens, Frenna, Jett Rebel, De Jeugd van Tegenwoordig en Zwangere Guy.

Sonos vindt: “Luisteren is ’s werelds meest veelzijdige drug. In de juiste hoeveelheden en met de juiste kwaliteit toegediend, kan muziek onze stemming een superboost geven. Wetenschappers hebben aangetoond dat we muziek waarnemen, ervan genieten en het ons met elkaar verbindt. En uit onze Sound of 2020-studie bleek dat muziek en dansen met je vrienden een gouden combinatie is, aldus 82% van de respondenten.”

Meer informatie over de Sonos radiostations vind je hier.