Tik om te zoeken

SkyShowtime start op 25 oktober in Nederland

Video

SkyShowtime start op 25 oktober in Nederland

Het nieuwe streamingplatform SkyShowtime start op 25 oktober in Nederland. De Amerikaanse mediareuzen ViacomCBS en Comcast bundelen de krachten en brengen films en series van onder meer Sky, Paramount, Universal en CBS.

Het gezamenlijke initiatief moet antwoord geven op de concurrentie van streamingdiensten als Netflix en Disney+, maar probeert ook de wind uit de zeilen te nemen van Viaplay dat in maart van dit jaar werd gelanceerd.

Vooralsnog is het platform niet in België te zien. Een abonnementsprijs is nog niet bekend gemaakt. SkyShowtime wordt een joint venture waarin Comcast en ViacomCBS evenveel investeren. Tot de ruim 10.000 uur aan titels behoren hitseries als Yellowstone en de Godfather-serie The Offer, maar ook de Star Trek-films, de nieuwe iCarly-serie en de films Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion en Sing 2. 

Daarnaast biedt SkyShowtime nieuwe premium scripted series, content voor kinderen en families en een selectie aan iconische titels en boxsets van Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios en Peacock – die allemaal op 1 plek worden gestreamd. SkyShowtime zal ook lokaal aangepaste programmering, documentaires en specials vanuit haar markten aanbieden.

SkyShowtime CEO Monty Sarhan: “We zijn enorm verheugd dat onze klanten exclusieve toegang gaan hebben tot de allernieuwste series en filmpremières van onze iconische en wereldberoemde studio’s. Terwijl we uitrollen in Europa zijn we erg enthousiast om aan te kondigen dat kijkers in Nederland SkyShowtime vanaf volgende maand ook kunnen ervaren.”

Bekijk hieronder de teaser van SkyShowTime: