Tik om te zoeken

Kijktip: Seizoen 4 van crimesoap Lyckoviken op MyLum

Streamingtips

Kijktip: Seizoen 4 van crimesoap Lyckoviken op MyLum

Seizoen 4 - crimesoap Lyckoviken

MyLum presenteert vanaf 22 juli het vierde seizoen van Lyckoviken van bestsellerauteur Camilla Läckberg. Deze luchtige, maar spannende Zweedse crimesoap speelt zich af in het kleine dorpje Hammarvik.

Lyckoviken is een mix van een moordmysterie en een soap. We volgen de romances, affaires en mysterieuze verdwijningen van de inwoners van het kleine Zweedse plaatsje Hammarvik. De serie is geschreven door bestsellerauteur Camilla Läckberg, die één van de bestverkopende auteurs uit Zweden is.

Crimesoap

Ook in seizoen 4 van deze luchtige Zweedse crimesoap is auteur Camilla Läckberg niet zuinig met liefdesperikelen, intriges en geheimen. Verdwijningen, ontrouw en politieonderzoeken, alles komt aan bod. Te midden van duistere geheimen die het licht niet mogen zien proberen de inwoners van de kleine gemeenschap van Hammarvik het hoofd boven water te houden.

Dit is niet het eerste boek van Camilla Läckberg dat werd verfilmd naar een serie. Eerder verscheen ook de serie Fjällbackamorden. Ook werden meerdere van haar boeken tot speelfilm bewerkt.

Bekijk hier de trailer van seizoen 4.