Tik om te zoeken

Podcast The Smart Ones over de leuke kanten van tech

Audio

Podcast The Smart Ones over de leuke kanten van tech

BNR, Androidworld en iCulture werken samen in de nieuwe podcastserie The Smart Ones. De podcasts gaan dieper in op innovaties en de leuke kanten van technologie.

Hosts van de podcast zijn Connor Clerx (BNR), Gonny van der Zwaag (iCulture) en Dimitry Vleugel (Androidworld). De eerste aflevering behandelt de vraag wat er allemaal nog is te innoveren op het gebied van smartphones: “We kunnen er niet omheen: smartphones zijn een beetje saai geworden. Waar een paar jaar geleden de revolutionaire ontwerpen en functies je om de oren vlogen, is het nu een beetje opgedroogd. Waar is er nog ruimte voor innovatie? En is het eigenlijk erg dat de smartphone wat saaier is geworden?”, aldus de makers.

In de tweede aflevering gaat het onder meer over ‘de dag dat Facebook op zwart ging’. Naast een aantal vaste rubrieken zoals het ‘nieuws van de week’ en ‘de review’, behandelen de hosts elke week een diepgaander thema. The Smart Ones gaat dus niet alleen over smartphones maar zal meer onderwerpen behandelen die in de wereld van de tech thuishoren.

De eerste twee afleveringen van The Smart Ones zijn te beluisteren via de grote podcastkanalen of op de site van BNR.