Tik om te zoeken

Paul de Leeuw doet mee aan recordpoging podcast maken

Binnenkort

Paul de Leeuw doet mee aan recordpoging podcast maken

Dutch Media Week doet een recordpoging podcasts maken. Van zaterdag 1 oktober 8:00 uur tot en met zondag 9 oktober 16:00 uur worden onafgebroken totaal zo’n 200 uur aan podcasts opgenomen. Paul de Leeuw maakt tijdens deze recordpoging twee afleveringen van zijn podcast De Leeuw lult verder.

Naast De Leeuw doet een groot aantal podcasters mee aan de recordpoging, onder wie Bastiaan Meijer van de PodBast, de Lesbische Liga Podcast, VINK, Televisië, Content Wars en de Boer Zoekt Podcast over het populaire tv-programma Boer Zoekt Vrouw.

Ook nieuw talent krijgt ruimte. Doorgewinterde podcasters of rookies in het genre kunnen een podcast opnemen. Aanmelden kan via deze site.

In de podcast van Paul de Leeuw ontvangt hij samen met zijn ‘meeluller’ Hans Kesting onder anderen Giel Beelen als gast. Daarnaast doet ook de Dit was de radio podcast, met onder meer Harm Edens, mee en heeft Bastiaan Meijer van PodBast bekendgemaakt dat Rik van de Westelaken tijdens de recordpoging als gast aanschuift.

De recordpoging start op zaterdagochtend 1 oktober met een podcast van Vincent Bijlo waarin hij onder anderen Gerhard van den Top, burgemeester van Hilversum, interviewt. Bijlo sluit de recordpoging ook weer af op zondagmiddag 9 oktober. De podcasts zijn gratis bij te wonen en vinden onder andere plaats bij Beeld & Geluid in Hilversum.