Tik om te zoeken

Opnamen The Crown seizoen 5 begonnen

Geen categorie

Opnamen The Crown seizoen 5 begonnen

In Londen is een begin gemaakt met opnamen voor het vijfde seizoen van The Crown, hoewel nog niet alle rollen zijn ingevuld. Netflix brengt de serie in 2022 op het scherm. 

De casting van verschillende belangrijke personages is echter nog steeds niet officieel aangekondigd. Eerder was al bekend dat het moeite kost om prins Harry te casten, vanwege een tekort aan jonge roodharige acteurs. Het personage van Harry is van zijn zesde tot zijn dertiende jaar in de nieuwe serie te zien zijn. Het seizoen eindigt in 1997, het jaar waarin zijn moeder prinses Diana op tragische wijze om het leven kwam.

In de nieuwe afleveringen wordt actrice Olivia Colman vervangen door Imelda Staunton als Queen Elizabeth II, terwijl Jonathan Pryce, die onlangs werd geridderd voor zijn verdiensten voor toneel en liefdadigheid, de rol van prins Philip op zich neemt.

Emma Corrin (foto) heeft slechts één seizoen prinses Diana mogen spelen. Die rol wordt nu overgenomen door Elizabeth Debicki, bekend van onder anderen The Night Manager en The Great Gatsby. Na Helena Bonham Carter neemt nu Lesley Manville de rol over wijlen Prinses Margaret.

Bron: Hello Magazine