Tik om te zoeken

Nog even wachten op nieuwe streken van Lupin

Video

Nog even wachten op nieuwe streken van Lupin

Zat je op het puntje van je stoel bij het slot van de eerste serie Lupin? Die scène waarin het zoontje van Assane Diop werd ontvoerd door de handlanger van de familie Pellegrini, en waarbij Assane zelf oog in oog kwam te staan met de enige rechercheur die hem écht doorheeft; Youssef Guedira.

Kijkers van deze Franse misdaadserie moeten nog een paar maanden wachten op de oplossing van die cliffhanger. Netflix kondigde afgelopen donderdag aan dat deel 2 van Lupin deze zomer wordt uitgebracht.

In Lupin speelt Omar Sy de rol van Assane Diop, een man die zich laat inspireren door de fictieve gentleman-dief Arsène Lupin om een overval op hoog niveau te plegen om wraak te nemen op Hubert Pellegrini, de rijke en machtige man die Diop’s Senegalese immigrantenvader tot zelfmoord dreef door hem erin te luizen voor een misdaad die hij niet heeft begaan.

Deel 2 van Lupin bestaat uit nog eens vijf afleveringen. Afleveringen 6 en 7 zullen worden geregisseerd door Ludovic Bernard, terwijl aflevering 8, 9 en 10 zullen onder regie staan van Hugo Gélin.