Tik om te zoeken

NLZIET voegt persoonlijke profielen toe

Video

NLZIET voegt persoonlijke profielen toe

TV-streamer NLZIET voegt een profielen-functie toe, waardoor de tv-beleving persoonlijker wordt. Met de profielen is het eenvoudiger om een abonnement binnen een huishouden te delen. 

Met een abonnement op NLZIET kan op 2 apparaten gelijktijdig worden gekeken met maximaal 5 profielen. Ook is de kijkvoortgang bij te houden en worden persoonlijke aanbevelingen gedaan, gebaseerd op het kijkgedrag binnen een profiel.

Niels Baas, directeur NLZIET: “Met een tv-aanbod van meer dan 170.000 programma’s op onze dienst valt er altijd wat te kiezen. De nieuwe profielen-functie geeft onze abonnees niet alleen een persoonlijker kijkervaring, maar inspireert hen ook om andere programma’s te vinden die aansluiten op hun interesses. Met 36 live-zenders en het grote on demand-aanbod is NLZIET nu een volwaardig en voordelig alternatief voor traditionele tv-pakketten.”

De profielen-functie is te gebruiken in de mobiele app (iOS & Android), webbrowsers, Apple TV-app en Android TV-app, Fire TV-app, op Hisense smart tv’s (modellen vanaf 2018) en Samsung smart tv’s (Tizen-modellen vanaf 2016). De app wordt later beschikbaar gemaakt op de LG smart-tv (modellen vanaf 2016).

Bekijk hieronder een promo van de nieuwe profielen-functie: