Tik om te zoeken

Nieuwste Bondfilm nu al te streamen in VS en VK

Video

Nieuwste Bondfilm nu al te streamen in VS en VK

De nieuwste James Bondfilm No time to die is nu al te streamen via Amazon Prime Video in de VS en Groot-Brittannië. De film kwam officieel op 8 oktober in de bioscopen. Normaal geldt een exclusiviteit van tenminste 45 dagen voor bioscopen, maar als gevolg van de pandemie stelt productiemaatschappij Universal de film al eerder beschikbaar voor streaming.

Enkele maanden geleden gebruikte Hollywood nog de marketingkreet ‘Alleen in theaters’, maar daar komt het nu van terug. Het probeerde dit onder meer met de grote titels Ghostbusters: Afterlife en Spider-Man: Now Way in de verwachting dat de bioscopen weer vol zouden stromen. Dat bleek onvoldoende het geval, met als gevolg dat de 45-dagenregel is losgelaten voor de Amerikaanse en Britse markt. Het is nog niet bekend wanneer de film in andere landen beschikbaar is voor streaming.

Het streamen van de nieuwste Bond-avonturen kost wel iets extra: Amazon vraagt bijna 20 dollar in de VS en 16 pond in het VK bovenop de normale abonnementskosten. Voor de verzamelaars is de film vanaf 20 december beschikbaar op Blu-Ray en DVD.