Tik om te zoeken

Nieuwe podcasts Lotte gaat diep bij MNM

Podcast

Nieuwe podcasts Lotte gaat diep bij MNM

MNM-seksuologe Lotte Vanwezemael verhit de zomer met het tweede seizoen van de podcast Lotte Gaat Diep. Hierin ondervraagt zij bekende Vlamingen over liefde, seks, vriendschap en relaties.

Lotte Vanwezemael: “Luisteren naar verhalen van anderen over hun liefdesleven en vriendschappen is boeiend, maar vooral ook leerrijk. Het stelt je gerust dat het ook bij anderen niet altijd even vlot en gemakkelijk gaat en dat ook zij het overleefd hebben. Soms met een traan, maar ook vaak met een lach. In Lotte Gaat Diep ga ik in gesprek met bekende Vlamingen over verschillende onderwerpen: van de invloed van mama/papa worden op je seksleven tot onzekerheden tijdens het daten, single te zijn, de eerste keer en het belang van vriendschappen.”

Een paar van de bekende Vlamingen die Lotte in alle openheid vertellen over liefde, seks en vriendschap, zijn Stephanie Planckaert & Christopher Timmerman, zanger en acteur Aaron Blommaert, comédienne Serine Ayari, Miss België 2020 Celine Van Ouytsel, Youtuber en finalist van ‘De slimste mens ter wereld’ Bockie De Repper en K3-zangeres Klaasje Meijer.

De podcasts zijn te vinden op MNM.be en in de MNM-app.