Tik om te zoeken

Nieuwe jongerenreeks ‘Hacked’ op Streamz en GoPlay

Video

Nieuwe jongerenreeks ‘Hacked’ op Streamz en GoPlay

Nieuwe jongerenreeks Hacked

“Hoe ver zou jij gaan om te voorkomen dat je diepste geheimen uitkomen?” Dat is de vraag die in ‘Hacked’ gesteld wordt. In de nieuwe fictiereeks op Streamz en GoPlay staat een groep vrienden centraal van wie de levens op de kop gezet worden door een mysterieuze hacker.

Over tien afleveringen volgen we de drie populaire jongeren Nilou, Malick en Adanne op de middelbare school. Ze zijn beste vrienden en lijken alles met elkaar te delen, maar toch hebben ze meer vertrouwen in hun smartphone – de drager van al hun persoonlijke informatie – dan in hun vriendschap. Wanneer ze tot de ontdekking komen dat hun telefoons gehackt zijn, lijkt niets meer zeker.

Ze willen er alles aan doen om hun geheimen niet aan de grote klok te hangen, maar met een hacker op de loer, die hen uitdagende opdrachten stuurt in ruil voor hun privacy, worden de drie vrienden geconfronteerd met hun duisterste angsten en geheimen.

Bekijk hier de nieuwe trailer.

De regie is in handen van Laura Van Haecke, die het scenario samen met Una Kreso schreef. Van Haeckes derde kortfilm ‘Howling’ werd bekroond als Best Internationale Kortfilm op het Palm Springs International Shortfest en won hier ook de prijs voor beste kortfilm en de publieksprijs op het jeugdfilmfestival JEF.

De serie is beschikbaar vanaf 3 januari 2022 op Streamz en later op GoPlay.