Tik om te zoeken

Nieuwe exotische avonturen Tagmansion bij Streamz

Video

Nieuwe exotische avonturen Tagmansion bij Streamz

De Vlaamse streaming service Streamz pakt vanaf 7 april de draad op met nieuwe afleveringen van het populaire Tagmansion.

Het derde seizoen volgt vier bevriende duo’s die een week samenwonen aan de kust van de Côte d’Azur in Frankrijk. Tijdens hun verblijf in Saint-Tropez krijgen ze dagelijks opdrachten van ‘Tagmansion’ host Jamie-Lee Six. Zo verdienen de deelnemers geld voor hun feestavonden.

Wilde boottochten en katers

De opdrachten van Jamie-Lee bestaan uit exotische themafeestjes in het huis tot flinke porties ochtendgymnastiek en wilde boottochten op de Franse Rivièra (inclusief de bijhorende katers).

Streamz biedt exclusief de previews van TAGMAG-reeksen aan zoals de vorige ‘Tagmansion‘-seizoenen maar ook ‘Bootcamp‘ waar zes duo’s strijden om de beker, en ‘Student Confessions‘ waar (bekende) gasten over de vloer komen en hun hart luchten over gênante gebeurtenissen uit hun studententijd.

TAGMAG is een Vlaams internetplatform dat zich specifiek op jongeren richt. De doelgroep bestaat uit de groep 16- tot 24-jarigen. Het platform richt zich op nieuwsvoorziening, maar brengt ook (reality)series uit.

Bekijk hieronder de trailer van het derde seizoen Tagmansion.

Bron: Streamz