Tik om te zoeken

Nieuwe actuele zondagochtendshow op YouTube

Video

Nieuwe actuele zondagochtendshow op YouTube

Presentator Tim den Besten en co-host Krista Arriëns presenteren vanaf 28 november de nieuwe online zondagochtendshow Van Kaag tot Kardashian op het YouTube-kanaal van NPO 3. In een kwartier tijd bespreken zij het actuele nationale en internationale nieuws.

Aan de hand van reportages en analyses maken Den Besten en Arriëns de balans op van het roddelnieuws in de voorafgaande week. Volgens de makers wordt daarbij de botte bijl niet geschuwd. Ook wordt wekelijks een bijna onoverkomelijk probleem van een anonieme BN’er opgelost, en als sluitstuk van de uitzending wordt de winnaar van de eretitel Narcist van de week bekendgemaakt. Er komen voorlopig vier afleveringen.

Instagram Stories

Het programma is losjes gebaseerd op de Instagram stories van Tim den Besten, waarin hij vrijwel dagelijks op creatieve wijze reageert op politiek- en entertainmentnieuws. Tim: “In het hedendaagse medialandschap is een show als Van Kaag tot Kardashian naar mijn mening onmisbaar. Onafhankelijkheid, actieve herinneringen en de absolute waarheid staan daarbij hoog in het vaandel.”

Tim den Besten is presentator, programmamaker en schrijver. Hij presenteerde onder andere de VPRO jeugdprogramma’s Beestieboys en De grote geld show. Samen met Nicolaas Veul maakte hij kort geleden 100 dagen in je hoofd. Krista Arriëns is journalist, regisseur en presentator. Ze vormt samen met haar zus Marcelle De Sekszusjes. In de webserie Sekszusjes TV bespreken de zussen Krista en Marcelle hun twijfels, pijnlijke ervaringen en onzekerheden over seks.