Tik om te zoeken

Nieuw in Deezer: zoeken op songtekst

Audio

Nieuw in Deezer: zoeken op songtekst

Ooit geprobeerd een liedje op te zoeken maar de naam is je ontschoten? Misschien herinner je je alleen het refrein? Of een bepaalde regel die eruit springt? Geen nood, dat is alles wat je nodig hebt met Deezer’s nieuwe “zoeken op songtekst” functie. Als je je een paar woorden kunt herinneren, zoeken wij de specifieke track op.

De functie is beschikbaar voor alle tracks die meezingbare teksten bevatten. Ga naar de zoekbalk en typ ten minste vier woorden uit de songtekst in. Wij doen de rest en helpen je het gewenste nummer te vinden. De nieuwe functie is nu al beschikbaar voor webgebruikers op de website van Deezer en zal in de komende weken ook beschikbaar komen voor gebruikers van de desktop app.

“Muziekfans hebben miljoenen nummers binnen handbereik. Het onthouden van songteksten is vaak makkelijker dan het onthouden van de echte naam van een nummer. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat luisteraars snel en gemakkelijk bij de nummers komen die ze willen en onze nieuwe geavanceerde ‘zoeken op songtekst’ functie maakt die belofte waar,” aldus Matthieu Gorvan, Deezer’s Chief Product and Technology Officer.

De functie ‘zoeken op songtekst’ is wereldwijd beschikbaar voor al onze gratis en betalende abonnees, met uitzondering van gebruikers met een Kids-profiel.

Tags: