Tik om te zoeken

Nienke Plas tekent bij Talpa Social

Backstage

Nienke Plas tekent bij Talpa Social

YouTuber Nienke Plas brengt haar online kanalen onder bij Talpa Social. De overeenkomst is een op maat gemaakte exclusieve samenwerkingsvorm die Talpa ook voor andere social talenten introduceert.

Nienke Plas is bekend als presentatrice, actrice, comedian, zangeres en online maker. In 2019 werd haar werk beloond met de Televizier-Ster ‘Talent’ en haar vlogserie Shitty Diary met de Televizier-Ster ‘Online-videoserie’.

Nienke is enthousiast over de samenwerking: “Ik kijk ernaar uit om creatief uitgedaagd te worden om mooie, unieke en typische Nienke Plas content te gaan maken met Talpa Social. Going Places!”

De populaire YouTuber krijgt structurele ondersteuning bij haar online strategie, branding en creatie. Ook is er een exclusief partnership voor branded content afgesproken. Alle online commerciële samenwerkingen worden opgepakt en begeleid vanuit Talpa Media Solutions.

Allard Ruyl, CEO van Talpa Media Solutions: “Steeds vaker kunnen we onze adverteerders laten profiteren van het netwerkeffect van Talpa Network. Die samenwerkingen gaan van tv en radio tot print, online en social. De samenwerking met Nienke Plas draagt hier heel mooi aan bij. Hierdoor kunnen we de belangen van de adverteerders en consumenten, van de zenders en natuurlijk van Nienke zelf nog meer in het verlengde van elkaar laten werken.”

Talpa Social vertegenwoordigt de populairste content creators van Nederland onder wie StukTV, Gierige Gasten, TV 538, Gio Latooy, Marije Zuurveld en Iris Enthoven.