Tik om te zoeken

Nickelodeon in Oekraïense taal gratis voor vluchtelingen

Video

Nickelodeon in Oekraïense taal gratis voor vluchtelingen

Programma’s van Nickelodeon en Nick Jr in de Oekraïense taal zijn gratis beschikbaar in landen waar Oekraïense vluchtelingen zijn opgenomen. Dat gebeurt via het streamingkanaal van Pluto TV.

Het is een initiatief van productiemaatschappij Paramount dat in totaal één miljoen dollar doneert aan humanitaire organisaties om slachtoffers van oorlog en vluchtelingen te helpen.

Nickelodeon Ukraine Pluto TV is al beschikbaar op Pluto TV in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, evenals in Frankrijk, Spanje en Italië, en biedt kijkers 24 uur per dag afleveringen van populaire Nickelodeon-series zoals SpongeBob SquarePants, Bubble Guppies en Teenage Mutant Ninja Turtles in het Oekraïens.

Pluto TV is beschikbaar op alle belangrijke streamingapparaten (tv, smartphone, tablet, pc), via de browser, via de app op Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV, Chromecast, Samsung, LG en de iOS- en Android-apps in de Apple Store en Google Play. Het kanaal zal nu ook gedurende een beperkte tijd commercieel gratis worden verspreid via satelliet en meer dan 30 distributiepartners in heel Europa.

Bron: Broadband TV News