Tik om te zoeken

Neymar Jr. tekent exclusief bij Facebook Gaming

Backstage

Neymar Jr. tekent exclusief bij Facebook Gaming

Voetballer Neymar Jr. sluit zich aan bij Facebook Gaming om exclusief gaming content te streamen op het platform. De Braziliaan streamt meerdere keren per maand gameplay, en één keer per maand zal hij met een andere maker spelen.

“Ik ben erg blij om samen te werken met Facebook Gaming voor mijn livestreams,” aldus Neymar Jr. in een verklaring door Facebook. “De gamewereld is altijd een van mijn grootste passies geweest na voetbal, en ik kan nauwelijks wachten om plezier te hebben met iedereen die deze passie ook deelt.”

Neymar da Silva Santos Júnior, die momenteel speelt voor Paris Saint-Germain, is een fervent gamer die eerder dit jaar te zien was in Epic Games’ Fortnite, waarmee spelers zijn uniform, accessoires en quests konden vrijspelen. Hij verzorgde eerder livestreams op Twitch, waar hij games speelde als Counter-Strike: Global Offensive en Call of Duty.

De 29-jarige voetballer heeft meer dan 88 miljoen volgers op Facebook en meer dan 166 miljoen op Instagram, beide eigendom van moederbedrijf Meta.