Tik om te zoeken

Netflix organiseert wandelingen door drie Europese steden

Backstage

Netflix organiseert wandelingen door drie Europese steden

Van 11 tot en met 17 juli organiseert Netflix gratis wandelingen door Londen, Parijs en Madrid. Deelnemers ontdekken onder meer behind-the-scenes locaties van populaire Netflix-titels die in die steden zijn opgenomen.

Meer dan 70% van de kijkcijfers dit jaar komt van Netflix-abonnees die naar titels kijken afkomstig uit een ander land. Zo kiezen zij regelmatig locaties uit series of films vaak als volgende reisbestemming. Daarbij hebben ze grote interesse voor plaatselijke bezienswaardigheden en monumenten (+24%), lokale geschiedenis (+25%) en eten en drinken (+26%).

Met deze ‘walking tours’ wil Netflix leden in contact brengen met de verhalen en de plaatsen die ze via de series en films hebben ontdekt.

Wie niet kan wachten om een croissantje te eten op Place de l’Estrapade, zoals Emily in Paris, of benieuwd is naar de plek waar de iconische geldroof uit La casa de papel plaatsvond, kan voor meer informatie terecht op netflix.neweuropetours.eu. Reservering is vereist en het aantal plekken is beperkt.

De wandelingen zijn georganiseerd in samenwerking met Sandeman’s New Europe Tours.