Tik om te zoeken

Netflix komt met film Oei, ik groei!

Binnenkort

Netflix komt met film Oei, ik groei!

Netflix - Oei ik groei!

Netflix komt volgend jaar met de film ‘Oei, ik groei!’, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller. De opnames zijn deze maand gestart. In de film volgen we drie stellen die worstelen met het ouderschap. Hoofdrollen zijn weggelegd voor Sallie Harmsen, Soy Kroon, Sarah Chronis, Louis Talpe, Katja Schuurman, Iliass Ojja, Yolanthe Cabau, Miljuschka Witzenhausen en Frederik Brom.

Over Oei, ik groei!

In ‘Oei, ik groei!’ maken we kennis met drie stellen. Allereerst ontmoeten we de succesvolle advocate Anne (Sallie Harmsen) die na haar zwangerschapsverlof weer aan het werk gaat. Ze is hard op weg om partner te worden bij haar advocatenkantoor. Al gauw komt ze erachter dat het combineren van haar carrière met een baby uitdagingen met zich meebrengt. Zowel haar carrière als haar relatie met haar man Barry (Soy Kroon) komt door de nieuwe gezinssituatie onder druk te staan.

De opnames voor ‘Oei, ik groei!’ zijn inmiddels in volle gang. De film wordt volgend jaar op Netflix verwacht.