Tik om te zoeken

Netflix brengt drie nieuwe games uit

Backstage

Netflix brengt drie nieuwe games uit

Netflix Games brengt drie nieuwe mobiele games uit voor Android- en iOS-apparaten. De games zijn gratis beschikbaar voor Netflix-abonnees.

This is a true story

De game This Is A True Story (scènefoto), ontwikkeld door Frosty Pop in samenwerking met de non-profitorganisatie Charity: Water, is een puzzelgame die je meeneemt naar een wereld waarin 771 miljoen mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater. Met fraaie handgeschilderde landschappen volgt This Is A True Story ‘de dagelijkse strijd van een Afrikaanse vrouw ten zuiden van de Sahara om water voor haar gezin te krijgen.’

Shatter Remastered

De game Shatter Remastered komt voort uit de videogame Shatter uit het PS3-tijdperk. Deze versie brengt de retro-stijl van het origineel uit 2009 terug. De game zit vol actie, samen met  ‘verbazingwekkende fysica, power-ups, baasgevechten en speciale aanvallen’, aldus de makers. In de nieuwe mobiele versie, ontwikkeld door PikPok, speel je in online klassementen en hoor muziek van de originele Shatter game, van de hand van de Nieuw-Zeelandse muzikant Module.

Into the Dead 2: Unleashed

Met de zombieshooter Into the Dead 2: Unleashed gaan Netflix Games en ontwikkelaar PikPok een heel andere kant op. Netflix noemt het een runner/shooter hybride, waarin spelers vechten tegen hordes zombies in tal stadia met honderden uitdagingen.