Tik om te zoeken

Nederlandse Killer Camp bij Amazon Prime Video

Video

Nederlandse Killer Camp bij Amazon Prime Video

Amazon Prime Video brengt vanaf 14 oktober de Nederlandse versie van het populaire Killer Camp, een slasher-horror reality show waarin 11 bekende influencers afreizen naar ‘Kamp Watervreugd’.

Geïnspireerd op een Amerikaans zomerkamp uit de jaren ’80, beleven de 11 influencers het avontuur van hun leven, maar één van hen is een moordenaar. Die moordenaar geeft kamp-klusjesman Boris de opdracht de Happy Campers één voor één op gruwelijke wijze te doden. Er ontspint zich een strategisch kat-en-muisspel waarin iedereen moet vechten voor zijn leven. Lukt het de kampgenoten de moordenaar te ontmaskeren?

De 11 influencers die op kamp gaan zijn Anna Nooshin, Marije Zuurveld, Niek Marijnissen, model Isadee Jansen, Iris Rulkens, Tiktokker Antonie Lokhorst, presentator en radio-dj Ouassima Tajmout, rappers King Faisel en Leafs en Youtuber Thomas Brok.

De kampeerders banen zich overdag een weg door een reeks uitdagingen en kunnen op die manier geld verdienen en de kamp-pot vullen, die kan oplopen tot 20 duizend euro. Maar de moordenaar onder hen liegt, bedriegt en saboteert en speelt zo geld door naar zijn of haar moordenaars-pot.

Killer Camp wordt begeleid door cabaretier en acteur Ruud Smulders. Hij zorgt voor een reeks van verrassingen maar ook angstige momenten. Iedere avond vertelt hij bij het kampvuur een spannend verhaal en wordt duidelijk wie van de ‘Happy Campers’ door de moordenaar is geselecteerd om die aflevering het loodje te leggen. De kijker maakt deze ‘gruwelijke moorden’ van dichtbij mee, zoals past bij het horrorgenre.

Bekijk hieronder de trailer: